Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
De ha megjelenik nála, akkor azt azért csak látja a képen, hogy nem a lottószámokat kérik, hanem a BitLocker helyreállítási kulcsot, aminél egy webes kereső pl. a "BitLocker helyreállítási kulcs hol van?" kifejezésre szépen kiírja, hogy a Microsoft-fiókban is megtalálható.

De tudom, tudom, most majd az jön, hogy az átlagos felhasználó nem tud olvasni és az alapesetben anyanyelvén megjelenített szöveget értelmezni, nem tud a webes keresőbe beírni egy logikus kérdést és arra rákeresni... 
"Ráadásul nem fér hozzá a gépéhez, hogy belépjen és megkeresse."
Ahhoz nem kell hozzáférni a titkosított PC-hez hogy belépjen a Microsoft-fiókba, mert nyilván megteheti másik PC-n és akár okostelefonon vagy tableten is, hiszen csak egy böngésző és internetkapcsolat kell hozzá.

De tudom, tudom, most majd az jön, hogy az átlagos felhasználónak nincsen semmilyen más eszköze még egy okostelefonja se, se másik asztali PC, se laptop, se okostelefon nincsen nemhogy az 1 hanem a 100 km-es körzetében sem, nem tud megnyitni egy böngészőt, nem tud belépni az előzetesen saját maga által létrehozott Microsoft-fiókba, stb... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Arc Raiders
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- LG OLED TV 55CS6LA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő