- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
summers
tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már az új RTX kártyák valamelyikével a VR-t? Mik a tapasztalatok?
-
summers
tag
Hali!
Az Elite Dangerous-t próbálta már valaki SLI-vel VR-ban? Lehetséges egyáltalán?
-
summers
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
summers
tag
Hali!
Elite Dangerous-ben 2.0 HMD Quality beállításhoz szerintetek elég a 1080, hogy zökkenőmentesen fusson Oculus Rift-el, vagy kell hozzá a 1080Ti, vagy esetleg beéri 1070-nel is? Most 970-nel használom 1,25 HMD Quality-vel, de sűrűn szaggat, és nem is annyira éles a kép.
[ Szerkesztve ]
-
summers
tag
Sziasztok!
Ocusus store-ban hogy lehet megváltoztatni azt, hogy másik meghajtó legyen az alapértelmezett, ahova telepíti a játékokat. Megvettem a From Other Suns-t, de nem lehet letölteni, mert nincs elég hely.
-
summers
tag
Szia! Egy hete rákérdeztem az ipon-nál, hogy elvileg két azonos termék között miért ilyen nagy az árkülönbség, azt válaszolták, hogy a két terméket két beszállítótól szerzik ezért más az árazásuk. De szerintem még annyi különbség van a két termék között, hogy a bundle-hoz a sisakon kívül két szenzort és két touch controller-t adnak, míg a másikhoz egy szenzort+xbox controller+távirányító, de ez csak az én véleményem.
-
summers
tag
válasz Raymond #9378 üzenetére
Túl pixeles a kép, nem éles, de találtam egy progit, az Oculus Debug Tool-t, amiben a Pixel Per Display Pixel Override-nál feljebb állítom az értéket és élesebb a kép. Amúgy egy GTX 970-em van, a specifikációban az ajánlott gépigénynél is ez volt, de szerintem ez baromi kevés hozzá. Nincs valami beállítási lehetőség, amivel optimalizálni lehet?
[ Szerkesztve ]
-
summers
tag
Sziasztok!
Pár napja szereztem be egy oculus rift-et, és az lenne a kérdésem, hogy a grafikai beállításait hogy lehet megnézni, illetve módosítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI RC Pro drón távirányító (RM510)
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő