-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Hm, köszönöm!
Nem tudom, nekem a játék valahogy PC-hez kötött
Na mindjárt utánanézek, köszi.
Tehát ha jól sejtem, quest 2, és azon fut a játék? Én azt hittem valamivel össze kell kötni, mobil, konzol akármi.
Le vagyok maradva. Steamben öcsém által van sok VR játék, de engem nem vonz, rosszul vagyok tőle
Amazon jól hangzik, nem ragaszkodom otthoni vételhez.havri
-
havri1
félisten
Helló!
Gyerekek rágják a fülem VR miatt.
Beat Saber lenne csak, ismerik, egy HTC Vive van öcsémnek, azzal szoktak játszani.
Az már nem kapható sehol újonnan. Mit ajánlanátok?
PC-re kellene kizárólag. Oculus Rift S van 181e-ért, de nem ismerem..
Oculus Quest 2 van még, de azt olvastam pchez kell valami kiegészítő kábel. Nem vágom..
Köszi![ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz kiskuplung #30139 üzenetére
Az sokba fájna. CPU, lap, ramok. És nem tudom hozna e annyi többletet a 1070 mellett, hogy megérné.
havri
-
havri1
félisten
válasz kiskuplung #30134 üzenetére
Abban a gépben 2060 van, de szerintem az erősebb, mint a 1070.
(Öcsémnek már régebb óta van a VIVE, nála tesztelem most a játékokat, nekem nincs, én vennék most valamit (oculus rift s?) majd ha beválik és tetszik, az én gépemben van a 1070)[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Még egy kérdés felmerült bennem:
Amikor játszunk a VR-al, a monitoron is megjelenik a kép. Az 1440p-s. Nem fogja vissza a gép teljesítményét, hogy oda is küldi a jelet?
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz Raymond #30112 üzenetére
Nem merek így belevágni az oculus rift s-be.
Igazából nekem a rallyra kellene, gyerekeknek meg beat saber és hasonló játékokra ha majd lesz vagy vannak.
Ma próbáltam a 3 monitoros "változatot", ez jobban fekszik.
Bár karácsonyra még nem vetem el a rift s-t, ha marad ilyen "jó áron", 450-500 eur.havri
-
havri1
félisten
Kipróbáltam öcsémnél a egy HTC VIVE-al a Dirt Rally 2-t.
A gépébe egy 2060 van, tesztek alapján erősebb mint az én 1070-em.
[link] [link]
Hát nagyon kiábrándító volt az egész. Egyrész akadozik, hullámzik, másrészt borzalma a minőség. Alapvetően kb úgy néz ki, mintha low/medium beállításokkal ulta alacsony felbontáson menne VR alatt a játék. Hiába állítok ultra minőséget, nem változik látszólag semmi. A felbontás meg képfrissítés résznél nincs csak a szűrések, amik maxra állítása sem hozott sok eredményt.
2 dolgora tippelek: Valamiért a gép teljesítményére a steam bekorlátozza a minőséget illetve a VIVE ennyit tud, vagy én várok túl sokat még a VR világtól. Nem tudom.
Monitoron 1440p-ben ultrán álomszép, 144 hz-en.[ Szerkesztve ]
havri
-
-
havri1
félisten
Hali!
Előszedtem megint a VIVE-ot. Steam VR home-ban homályos minden, a szövegeket alig tudom elolvasni. Játékokban jó, viszonylag, de ott sem az igazi.
A lencsetávolságok elvben jók..nem nagyon ismerem, nem használtuk sokat, csak beállítanám most rendesen.
Mi lehet a gond? Ha közelebb lépek a szövegekhez, éles lesz. Furcsa.Szerk.: Lehet ez is gond lesz, mert a széleken játékban is homályos.
Homályos, torzult a kép, főleg a lencse szélein (warping). Mit tegyek?
Warping eliminálása, homályosság kiküszöbölése: [1], [2][ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Nem tudjátok, hogyan lehet a psy gangnam zenére játszani a beat sabert? Megvettuk, de csak 8-10 zene van benne. Mod kell, vagy hogy? Youtube-on van pár zene ezzel a játékkal, ami tetszik, avicci stb.
Köszi[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
No, csak sikerült öcsémnek elindítani a Y520on a HTC VR-t. Driverek frissítése, és a kijelző tükrözése win/steam -ban is, és elindult.
havri
-
havri1
félisten
válasz kiskuplung #14523 üzenetére
Igen, közbe túrtam pár fórumot, és ez jött le nekem is. Köszi
havri
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Autós topik
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Linux haladóknak
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest