Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Norbeey90 #35218 üzenetére
Ket dolog az erdekes ebben:
1) Nem voltak kepesek ugy megcsinalni hogy minden Quest 2 tulaj megakpja, pedig csak egy honapja jelent meg az eszkoz. Szanalom.
2) Voltak/vannak akik ebbol azt szurik le hogy meg mindig fontos a PCVR az Oculus-nak mert most adjak amikor igazan jo lett a Link PCVR-ra. En pont az ellenkezojet szurom le belole - annyira nem fontos hogy az egyik nagy brand-hez kapcsolodo high budget jatekot osztjak mert "joovanazuugy, nem erdekes"...
-
camaro79
aktív tag
válasz
Norbeey90 #35099 üzenetére
pont az a baj. nálam is nem ment addig, amíg ki nem kapcsoltam a Beta-t (linken és headseten is), majd linken visszarakta a V21-et.
utána kikapcsolt állapotban gépre rádug (linket nem indít), majd bekapcsolod és mutatja is a headset a frissítést.szóval az nem jó, ha korábban a linket már Beta keretében lefrissíted V23-ra.
-
Raymond
titán
válasz
Norbeey90 #34989 üzenetére
Nekem egyik onboard se jo mert tul sok minden log rajta ezert nem megy. Itt meg van eleg kakao mert kulon tapon van
#34990 Bagoly81
"én csak azt nemértem, hogy milyen c2c kábel kell"
Olyan amelyik jo?Nekem van egy rovid es az mukodik is [link] ugyanugy ahogy a hivatalos Link kabel. De persze az 1.8m hossza (LOL) miatt a gyakorlatban hasznalhatatlan.
-
-
válasz
Norbeey90 #34522 üzenetére
Mi abban a jó amúgy? A Q1-es szilikonosban is kb 10 perc után párásodik be a lencse, mert belerohad a bőröd. Főleg ha sportjátékkal tolod. Max akkor buli, ha vendégeknek akarod megmutatni és nem akarod hogy összeizzadják a sajátod. Amúgy nekem az felejtős.
+ megjegyzem: A Q1-es szilikon huzatot rá lehet cibálni a Q2 gyári párnákra. -
válasz
Norbeey90 #34518 üzenetére
Én már meg is rendeltem.
+ ami fura, megit bugos a Vrcover, 47 EUR volt a rendelés, és utána mikor levonta összesítette hogy 54 lesz shippinggel együtt. Azt meg jól nem vonta le.
Vagy megúszom a shipping feet vagy utólag szólnak hogy kéne a zsé.
Kíváncsi leszek.
Ha nem lettem volna feliratkozva a vrcover értesítőre, lehet én is így tettem volna. Az eu raktár azért csábító.
-
-
a2d2
addikt
válasz
Norbeey90 #34191 üzenetére
Effekt/látvány beállítás magán a játékon belül van.
90Hz-et mindenképp állíts, főleg ilyen gép mellett mert nem csak simább lesz a kép de a latency-t is csökkenti.
Le tudsz hozzá tölteni egy sima batch fájlt, kábellel rádugod előtte a questet és kész.
(de ezzel csak addig kell szórakozni míg ki nem jön a végleges 90Hz-es patch. Én nem szoktam lekapcsolni mostanában a Questet, csak altatom, úgy nem veszik el a beállítás)Teljesítmény diagnosztizálásra ingyenes módszerek:
- SteamVR kis ablakánál be tudsz kapcsolni egy kis grafikont ami ha játék alatt végig zöld marad akkor jó vagy. Én leginkább erre szoktam kikacsingatni szemüveg alól mikor belövök egy játékot.
- Quest natív appokhoz pl ha fejlesztesz: OVR metrics tool.apk-t letöltöd a questre és akkor folyamat tudod nézni szemüvegben a terheltséget.
Fizetős:
- fpsVR - pár eurós progi amivel a szemüvegben is tudod nézni az értékeket.
Lehet én is behúzom mert most látom a képeken hogy egyéb funkciói is vannak: [link] -
-
-
kazmerr
aktív tag
válasz
Norbeey90 #34114 üzenetére
Alapvetően egy prusa minit már merek ajánlani, nem sok szaktudás kell hozzá, de idővel bele kell tanulni a nyomtató működésébe, és az anyagismeretbe egy kicsit. De ha kíváncsi vagy, és utánajársz a dolgoknak, akkor érdemes valami kínaiba is beleugrani, aminek van közössége, mert minden problémára van válaszuk.
-
kazmerr
aktív tag
válasz
Norbeey90 #34109 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor vársz egy kicsit. Ugyanúgy ahogy az elite strapnél is kellett egy hét, úgy a 3d nyomtatott dolgoknál is kell egy kis idő, mire kiderül mi és hogyan válik be. Úgy emlékszem van másnak is itt a csapatban nyomtatója, és Quest2-je, szerintem mi próbálkozni fogunk.
Btw, ha valaki bevállalja, hogy nyomtat másnak lekle rajta, én nem szoktam, mert nekem nincs jó minőségűre beállítva a nyomtatom, mert barkácsolásra használom. Ha tuti minőséget akarsz akkor érdemes kipróbálni (decemberben, ha nem tombol a covid, összeülhetnénk valahol és akkor meg lehetne nézni / ki lehetne próbálni a modokat), és azt megrendelni cégnél, mert ott 100%-os minőséget kapsz, aminem csak szép, de jól is néz ki. De ha makettezel, és otthon vagy a festésben, barkácsolásban akkor némi csiszolás, és szórógitt és festék csodákra képes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest