Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
#54625216 #6483 üzenetére
Pedig ha jól emlékszem, most tavaszra igérték, de nem lett belőle semmi sem. Az ár nem probléma kb 300-350 (105.000-122.000 forint ) fontig belefér nekem, pedig 200-250 (70.000-87.500 forint )font volt csak a beígért áruk. A képeket, leírásokat nézegetve zsebembe is rakhatom, nem kell a fejemen hordani, sem az aksit sem az eszközt, csupán az összekötő vezetéket ami elér a derekamig vagy a zsebemig. AZ a limitált ígért 5-6 óra bőven elég, főleg ha lehet hozzá venni több aksit.
Én tapasztalatból mondom hogy kényelmetlen nekem a vezeték, főleg ha az ágyba ülök be vele, az állandó igazgatásoktól már elegem van, ráadásul gyakran ki is zökkent a játékból. Arról nem is beszélve ha másnak mutatom meg szinte egyből feltekeri magára a vezetéket.
Nem egy PC-s kiszolgálásra gondoltam, hanem kettőre, 2-4 szenzorral de akkor ez teljesen kilőve. Igen sajnos jelenleg még a gépigény burtálisan nagynak számít.
Kérdés: Esetleg van rá esély hogy a jövőben bevezetik a szemkövetést (eye tracking-et)? Láttam ezzel kapcsolatban is teszteket hogy a gépigényt letudná csökkenteni, mert csak azt a részt dolgozza ki részletesen ahová nézel.
A multiplatform nem működik egy úgynevezett revive alkalmazással? Olvastam ezzel kapcsolatban is hogy még volt egy kisebb balhé mert a tört játékokat futtathatóvá tették vele.
Igen a hűtéssel kapcsolatban pontosan erre gondoltam, hogy az arcomat kellene hűteni nem a szemüveget, bár a lényeg ugyan az... Meleg van a szemüvegben és párásodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest