Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
válasz kiskuplung #33045 üzenetére
Indul ez egyből vr-ban... Ha steam bol indítod felkinalja h vr-ban vagy monitoron induljon...
Ha majd meglesz a g2 - d akkor meg simán akár hangutasitassal indítható a cliffhousebol...Én mondjuk tegnap csak addig jutottam h allitgattam h menjen a frissen vásárolt hotas... Meg az ea play - be nem tudtam belepni mert nem lehetett bírni a felhasznalonevet stb)
Sok a vezérlő nálam (kormány, külön pedál, külön váltó stb és eléggé megszenvedtem mire atvaltogattam mindent a hotasraReverb-en nagyon vaganyul néz ki és király a star wars hangulat... Azt már látom h imádni fogom ezt a játékot, már csak meg kell tanulni ezt a hotas-OS repkedest, mert még azért elég idétlen vagyok :)
Én remélem egyre több játék jön majd vr móddal a monitoros mellé..pl Gta is tud többet adni vr-ban és felesleges sirankozni h nincs motion controller... De van jó grafika, meg AAA minőség
-
gulasoft
őstag
Bocsi, hogy nem értettem ettől miért rossz a vr rész
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Dyingsoul
Topikgazda
Nekem topikgazdaként is az az alapelvem, hogy nem muszáj ám mindenkinek minden kommentjére válaszolni.
Azért lehet, hogy van benned egy adag elfogultság, vagy csak mások többet vártak netán többet játszottak már vele. Alyx-szel kicsit én is így voltam, de az mondjuk egy tökéletes VR játék.
Steam-en ha belegörgetsz szerintem azért vannak értelmes negatív review-k. Pl volt aki azt sérelmezte, hogy faék egyszerű a sztory és mindent meg lehet jósolni. Na ezzel én is pont így voltam, már a bétában. Előre tudtam mi lesz a prológusban. Engem ez csak picit bosszantott, mert az SW azért sosem a csavarjairól vagy a bonyolultságáról volt híres.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest