Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- SSD kibeszélő
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magyarfarkas
tag
válasz
MlbMatic #22611 üzenetére
Én pontosan olyan dologra használom, amihez szükséges a fullos kihasználtság! ha rossz lenne, nem tudnék versenyeken indulni vele. De tudok vele indulni és jelenleg a legerősebb eu csapatban játszunk, akiket nem mernek kihívni és röhögnek hogy rift s-el ilyen eredményeink vannak zolinak a társamnak meg nekem! Nem azt mondom hogy nincs benne hiba, de ha valaki alapból béna vele, nem lehet az eszközre fogni az amatőrséget. A legtöbb játékos ,aki indexre váltott, mert azt hitte egy új headset majd ad némi profizmust is, az még bénább lett
Tehát alapból úgy kell kiindulni rift s vásárlása esetén, ha tudod hogy lövöldözni akarsz, de te vagy az utolsó kis csótány,aki majd a legtávolabbi sarokból akarja szépen csendben az ellent írtani, nem biztos hogy a rift s jó választás! De kis gyakorlással ezt is mesteri szintre lehet emelni. Ugyanis mire megtalálod azt a gunstock beállítást, amiben egyáltalán nem érzed kínnak ezt a kontroller befagyást, már rendeled is a másik headsetet ,mert ez szar volt neked. Legutoljára mikor sima rift volt a fejemen elgondolokodtam hogy "úristen" ezt én hogyan tudtam használni, megfogtam a kontrollereket és elgondolkodtam hogy ez "tényleg ennyire szar volt és nehéz?" játszottam vele fél órát és nem láttam különbséget a trackingban...igazság szerint nem tudok meccset mondani ,amit a rift s miatt vesztettünk volna el
vagy az "elvileges" rossz követés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest