Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cyborg
őstag
-
Cyborg
őstag
válasz
balojazz #209 üzenetére
Mondjuk egy Normális bubis víz a duplája, ~200Ft/2l ( Inkább a 1,5l kerül annyiba, de a könnyebb matek miatt számoljunk a 200-zal)
Napi 2l szódánál, ami nem sok egy családnál, apu fröccsözik, a többiek szörpöt isznak, 365x100Ft a megtakarítás, az 36500FT.
Én 25.000-ért vettem a sodaco-t patronnal, palackkal,tehát kevesebb, mint 1 éves megtérüléssel számolok. Majdnem napi 1l szódával is megtérül 1 év alatt, legalábbis Nekem ez az alsó polcos sodaco.
Olyan sokminden nem tud elromlani benne, de elvileg 2+4év gari van rá, addig remélem nem ejtem le, és törik ripityára az a kínai gagyi műanyag test
-
Cyborg
őstag
Olyat kerestem pár hsz-szel korábban, ami kompatibilis az aldis patronnal, de sodastreamből csak qc-set találtam már, és akkor itt hívták fel a figyelmem a sodaco-ra.
Aztán ezt találtam a helyi média marktban, de nem volt kibontva belőle, így nem láttam, hogy bele kell tekerni a palackot.
Sajnos a B típus végén nem a bajonettet jelentette 🙂balojazz
Minőségre milyen a king? Nem tudom, vissza tudom-e vinni, ha helyi vásárlás volt, de ez a kattogás, se bizalom gerjesztő, a gomb se, és az se, fogy folyton kilazul a patron, utána kell tekerni. Te nem tapasztaltál ilyet? Megpróbálom esetleg valahogy kicseréltetni egy olyanra. -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Na megvettem ezt a Sodaco R100B-t a mediamarktban, de egyelőre csalódás.
Amit így elsőre tapasztaltam, hogy elég gagyi műanyag háza van, de ez nem gond, tekerős a palack, ez se gond, gondolom majd tovább bírja.
Akárhányszor betekerem a palackot, és be akarom hajtani, akkorát kattant , hogy majd eltörik az egész, van rá 2+4 év gari, valami lesz majd🙂 A gombját alig bírtam lenyomni 3 adag után, aztán rájöttem, hogy folyamatosan utána kell tekerni a patronnal, mert kitekeredik, és akkor nehéz lenyomni a gombot, vagy lehetetlen, de egyszer az is eltörik, lehet🙂A legnagyobb szív fájdalmam mégis az, hogy nem tudok vele rendes szódát csinálni, csak olyat, mint a gagyi ásványvizek, aminek 1 nap után már csak CO2 íze van, de buborék semmi benne. Nem sikerült még benne egyszer se rendes, finom, nagy bubis vizet csinálni
Eddig csak sodastreammel találkoztam, az nagyon tetszett, de ennek is műkdnie kellene, hiszen csak CO2 patron, meg víz az egész, 3x lenyomni, kész, ha sokat nyomok, leold a túlnyomás szelep, nem lehet elrontani, Nekem mégse sikerül jólNem tudom, most mi legyen, vagy mit csinálok rosszul, de lehet, hogy visszaviszem.
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Lehet egyáltalán még kapni csavaros gázzal működő szodagépet?
Nem gondoltam, hogy ennyi időm elmegy egy rohadt szodagép vásárlásra, de látok sodastream terrát, az QC rendszeres, majd nagy nehezen találtam az emagon sodastream spirit megapakkot, ami ugyanúgy Terra kinézetű, de kék patron van a képen, sajnos nincs raktáron.Tudnátok ajánlani valami megérős ajánlatot, ha nem szeretnék qc átalakítóval szöszölni?
Köszi 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gillette King C. Double Edge borotvafejek(penge) 10db-os, Új, gyári dobozában
- Oakley napszemüveg tok és mikroszálas kendő
- Leárazás!! Altercore bőrcipő, Új, unisex, 40-es méretű
- Disney Sorcerer s Arena: Epic Alliances Core set + Turning the Tide Expansion, angol, hibátlan-hiány
- Matchbox Streak Racing - Glows in the Dark - S-450 versenypálya szett foszforeszkáló pályaelemekkel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest