Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Na megvettem ezt a Sodaco R100B-t a mediamarktban, de egyelőre csalódás.
Amit így elsőre tapasztaltam, hogy elég gagyi műanyag háza van, de ez nem gond, tekerős a palack, ez se gond, gondolom majd tovább bírja.
Akárhányszor betekerem a palackot, és be akarom hajtani, akkorát kattant , hogy majd eltörik az egész, van rá 2+4 év gari, valami lesz majd🙂 A gombját alig bírtam lenyomni 3 adag után, aztán rájöttem, hogy folyamatosan utána kell tekerni a patronnal, mert kitekeredik, és akkor nehéz lenyomni a gombot, vagy lehetetlen, de egyszer az is eltörik, lehet🙂A legnagyobb szív fájdalmam mégis az, hogy nem tudok vele rendes szódát csinálni, csak olyat, mint a gagyi ásványvizek, aminek 1 nap után már csak CO2 íze van, de buborék semmi benne. Nem sikerült még benne egyszer se rendes, finom, nagy bubis vizet csinálni
Eddig csak sodastreammel találkoztam, az nagyon tetszett, de ennek is műkdnie kellene, hiszen csak CO2 patron, meg víz az egész, 3x lenyomni, kész, ha sokat nyomok, leold a túlnyomás szelep, nem lehet elrontani, Nekem mégse sikerül jólNem tudom, most mi legyen, vagy mit csinálok rosszul, de lehet, hogy visszaviszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gurulunk, WAZE?!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Nyaralás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest