Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
Hakudoshi #343 üzenetére
hamár így belinkelted, neked melyik kezelést végezték el?
gondolom, ezt a LASIK fedőnevűt.
az intraLASIK állítólag egyáltalán nem fáj.
-------------------------------
Én is gondolkozom ezen a műtét dolgon, bár nekem csak 2,25-ös mindkét szemem, és tíz éve nem romlott, de mostanában - mivel egyre többet kell hordanom, mert monitor előtt ülök - egyre inkább hozzászokott a szemem, és kimenve az utcára úgy érzem, hogy semmit nem látok élesen, ami 5 méternél messzebb van. a szemüveget pedig annyira útálom, hogy elmondani nem tudom. a lencsét pedig szimplán be sem tudtam rakni a szemembe kétszer 1 óra próbálkozással sem, úgyhogy ide sem adták a szalonban.Ui. a szemüveg akkor olcsóbb, m int a lencse, ha nem hagyod el/töröd össze évente kétszer, mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Futópad inSPORTline Gardian G6
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest