- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Üdv. Mínuszos szemüvegem van, ugyanaz már évek óta. Egy ideje úgy érzem a használatakor, mintha valamivel ki lenne feszítve a szemem, és fáj a szemöldököm környéke. Lehet, hogy már nem jó a dioptria? Vagy mi lehet a probléma?
-
7Sony7
addikt
válasz
ferkoboy #1813 üzenetére
Aha.. Mostmár kezdek teljesen elveszni. Rákerestem pl. erre a Hoya maxxee 1.56 photo hmc re, nem is dobott magyar találatot
Clip-on csak egyfélét láttam, nem tudtam, hogy van több féle is.Köszi az árakat. a vége fele egyre jobb.
-
7Sony7
addikt
válasz
ferkoboy #1811 üzenetére
Ezt a clip-on cuccot néztem, de nagyon benyúlik a látómezőbe, nekem legalábbis zavaróan.
Ezt nem igazán értem:"Vagy sima transitions (Signitures VII) [vagy más olcsóbb fényresötétedő típus] egy gyárilag elötétes keretbe(clip-on)"
Sehol nem találok árakat .Ezek közül melyik olcsóbb?:
Transitions Xtractive
drivewear? -
7Sony7
addikt
válasz
balazsbence #1809 üzenetére
Köszi az infót. Csak vezetéshez használom, úgyhogy utánanézek ennek a "drivewear" nak. (Bár attól tartok drága cucc lehet)
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Néhány éve szemüveges vagyok, távolra kell csak, vezetéshez használom. (talán) Cryzal lencsés, keret nélküli szemüvegem van most, minőségileg teljesen meg vagyok vele elégedve. Mostanában viszont egyre jobban zavar vezetés közben a reggeli napsütés, déli vakító fény. Erre szeretnék valami megoldást, ami olcsó (melós vagyok, a cég nem fizeti). Láttam, hogy lehet csináltatni mágneses kerettel, felcsiptethetőset; fix sötétítettet; sötétedős olcsóbb lencsét kerettel, vagy sötétedős drágábbat keret nélkülivel.
Mi az ajánlott megoldás szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DJI Mini 3 RCN1 drón szett - 3 hetes
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest