- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- TCL LCD és LED TV-k
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferkoboy
senior tag
válasz
Audison #1689 üzenetére
Igen, ezek idéntől vannak (UV-Control). A Blue Control meg tavaly június-július elejétől már rendelhető volt, de csak gyártott lencsén (raktári lencsén akkor még nem volt elérhető).
Zeiss - Dura Vision Platinum a legújabb. Szerintem kb. HVLL szinten lehet. Ha esetleg jobb is, én akkor is meggondolnám, hogy van e értelme a váltásnak. Személyes tapasztalatom ezzel a DV Plat. réteggel még hosszabb távú nincs sajnos.Üdv: Ferkó
-
ferkoboy
senior tag
válasz
Audison #1099 üzenetére
Vákuumgőzöléssel viszik fel a lencsére a rétegeket. (És tényleg van/lehet a lencse szélén egy kis megfolyás.)
A mennyibe kerül plusszba azért rossz kérdés, mert mihez képest, melyik alapanyagnál.
Megkülönböztetünk raktári és gyártott lencséket.
Pl. raktári, n=1,50 törésmutatónál kb. +2500 Ft az SHV réteggel ellátott lencséhez képest, de kb. +3500 Ft-al drágább mint a HVA réteggel ellátott verziója. n=1,6 törésmutatónál kb. szintén SHV +2500 huf , de HVA+7500 a HVLL ára. ...
Remélem tudtam segíteni!Üdv: Ferkó
-
balazsbence
senior tag
-
balazsbence
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC2 + DJI Care + EXTRAK
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest