Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadi207
csendes tag
Azóta már sokat változtattam rajta, úgyhogy nincs is rá szükségem. Azért köszi a választ, legalább megint tanultam valamit.
-
Dadi207
csendes tag
Sziasztok,
segítségre lenne szükségem.
Készítettem egy scriptet, ami rendszeresen frissít néhány dolgot a telefonomon. A problémám az lenne, hogy ha így írom, akkor minden jól működik:#!/sbin/sh
if [ -e $CMU/cm*NIGHTLY-bacon.zip ] || [ ! -e /data/system/packages.xml ]; thenViszontha így, akkor nem:
#!/sbin/sh
CM=$(cd $CMU && ls cm*NIGHTLY-bacon.zip)
if [ -e $CMU/$CM ] || [ ! -e /data/system/packages.xml ]; thenValaki tudna nekem segíteni, hogy miért nem működik a második?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest