Új hozzászólás Aktív témák
-
prucam
tag
válasz
bambano #1463 üzenetére
grep '<title>' $d/$i | sed -e 's,^.*<title>[ ]*,,' -e 's,[ ]*-.*$,,' >> $d/title.txt
Ma próbáltam:
Bajok Harryvel
Az utolsó ítélet
Az utolsó kívánság
Bátorság próbaTökéletes! Ezt egyedül, nem találtam volna ki.
Azt elmondom, talán érdekel valakit mit is csinálok (ill. próbálok ?). Szeretnék egy olyan scriptet írni aminek lényege, hogy egy könyvtárba letölti a *html oldalakat, az infót kiszűri ami kell, másol, hozzáfűz stb. majd a végén *.rar-ba csomagol.
Sajnos, az egyszerűbb dolgokat még megoldom (v. utánézek a neten), de nem sok "lövésem" van a scriptekhez.
Amit egy hét alatt olvastam, az nem igazán elég, tudnátok-e továbbra is segíteni?üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged