Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01
üzenetére
stty -F /dev/ttyUSB0 9600 cread crtscts cs8 -cstopb -parenb Ez így már működik, ha így írom be, akkor villog az adás led, tehát a modulom és a gép között létrejött a kapcsolat. Viszont az stty szerint továbbra sem változott a baudrate, bár ha az lenne a valóság, akkor szerintem nem küldözgetne a modulom.
Csináltam egy N4 nevű fájlt, majd kiadtam az od-s parancsot:
od -An -d -N4 /dev/ttyUSB0, ami után már nem küld a modulom semmit a gépnek, a fájlba nem kerül semmi. Milyen formában kellene ezt kiadni? Ha terminálban adom ki, akkor csak kilépni lehet a terminálból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Autós topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest