Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. lett hőmérőm sysfs-ben, az alábbi dolgot kéne megcsinálnom:
cat `ls -R /media/temp/10.*/temperature` >> /tmp/temp
ez kirakja a hőmérsékleteket a fájlba, de nem tudom ez a megoldás hatékony-e egyátalán. valszeg az lenne a jobb, ha felsorolnám az összes kiolvasandó filet egymás alá, vagy ilyesmi. de ezt még megoldom.
a következő bajom, hogy hogyan lesz nekem új sorom a fájlban. azt megtaláltam, hogy ez \n, de nem akart még összejönni a helyes parancs.
a harmadik meg, hogy ezt 10-20 mp-ként kéne elindítani, vagyis valami hatékony számlálás is kéne, ami nem eszi a cpu-t. legrosszabb esetben maradok a cron percnél.
ezekre kéne nekem valami frappáns. ja, meg minden sor elejére egy dátum, de az asszem $now vagy ilyesmi.
köszi az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi