Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. lett hőmérőm sysfs-ben, az alábbi dolgot kéne megcsinálnom:
cat `ls -R /media/temp/10.*/temperature` >> /tmp/temp
ez kirakja a hőmérsékleteket a fájlba, de nem tudom ez a megoldás hatékony-e egyátalán. valszeg az lenne a jobb, ha felsorolnám az összes kiolvasandó filet egymás alá, vagy ilyesmi. de ezt még megoldom.
a következő bajom, hogy hogyan lesz nekem új sorom a fájlban. azt megtaláltam, hogy ez \n, de nem akart még összejönni a helyes parancs.
a harmadik meg, hogy ezt 10-20 mp-ként kéne elindítani, vagyis valami hatékony számlálás is kéne, ami nem eszi a cpu-t. legrosszabb esetben maradok a cron percnél.
ezekre kéne nekem valami frappáns. ja, meg minden sor elejére egy dátum, de az asszem $now vagy ilyesmi.
köszi az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest