- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
válasz
dabadab
üzenetére
Aha, asszem javítanom kell a specifikációmat....(egyébként nekem a \n megmaradt ebben a valójában és nem alakult át enterré, ahogy azt vártam).
Hogy nézne ki a script, ha nem tudom, hogy hány eleme lesz a tömbnek és azt sem, hogy mik lennének az elemei?
Amihez kellene, az az, hogy egy while loopban sed-del kiszedem egy HTML oldal egy bizonyos értékét, amit változóba mentek, legyen VAR1. Szóval a tömb aktuális tartalma mindig ez a VAR1 mögötti érték, de hogy hány ilyen lesz még és mi lesz a tartalma, azt nem tudni előre, viszont jó volna összeszámolni, hogy hányszor sikerült tartalmat kiszedni és hogy mi volt konkrétan a VAR1 értéke és ezeket egymás alá-mellé tenni (IFS-től függően), mint ahogy az első hsz-emben a TOMB-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest