- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Nem nagyon tudom hová illene pontosan a kérdés....
Adott egy egyszerű kis script, emez:
### BEGIN INIT INFO
# Provides: syna.sh
# Required-Start: $remote_fs $syslog
# Required-Stop: $remote_fs $syslog
# Default-Start: 2 3 4 5
# Default-Stop: 0 1 6
# Short-Description: Start daemon at boot time
# Description: Enable service provided by daemon.
### END INIT INFO
xinput --set-prop --type=int --format=32 "SynPS/2 Synaptics TouchPad" "Synaptics Two-Finger Pressure" 4
xinput --set-prop --type=int --format=32 "SynPS/2 Synaptics TouchPad" "Synaptics Two-Finger Width" 8
xinput --set-prop --type=int --format=8 "SynPS/2 Synaptics TouchPad" "Synaptics Two-Finger Scrolling" 1 0
exit 0Ha lefut, akkor a touchpad-ben engedélyezi a kétujjas görgetést. Manuálisan le tudom futtatni, teszi a dolgát, semmi másra nincs is szükség... de...
Betettem az init.d alá, hogy induljon el a rendszerrel, tehát csináltam egy ilyet:
sudo nano /etc/init.d/syna.sh
sudo chmod +x /etc/init.d/syna.sh
sudo update-rc.d syna.sh defaults 92Eddig úgy tűnik beállította autostartra... de nem megy. Hiába csináltam mindezt végig, minden egyes indításkor manuálisan kell futtatnom!
Légyszi segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest