Hirdetés
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Újabb drivert nem próbáltál még? 3.6-nál tart a Catalyst!
-
break2
csendes tag
Ezek eddig mindíg jók voltak.
-
break2
csendes tag
Az alap drivert a és a3.2-őt.
-
break2
csendes tag
Van egy másik problémám is a bios-ban húztam egy kicsit a gépet hát mé ne elcsesztem.NA jó ez még nem baj cmos delet jumper ki át majd vissza a helyére és semmi. Majd még egy párszor megcsináltam azóta fingom nincs hol a hiba.
KÉRLEK EBBEN IS SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
break2
csendes tag
Hello gyors leszek van egy problémám ami ellég nagy.
Ati radeon8500 kártyám van WinXp Shuttle AK32A alaplapom Amd 1700+ -os procim az a nagy gond hogy miután újrahúzom a rendszert és felrakom az alaplapot is már a hangot majd mikor már a videokártyát drivert is felraknám és újraindítom a Windows betöltése közben (bejön az eger más nem)a gép lefagy vagy újraindul vagy a monitor sötétítül el .Nem tudom hogy hol van a hiba kérlek segíts! És ha nem tesszem fel a drivert akkor minden jó. Csak az a baki hogy akkadozik a gép.És a játékok nem futtnak.
Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest