Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz vm93hun #9225 üzenetére

:DD

Nos, nemrég vettem meg a Nuclear Strike -t, ezzel vált teljessé a gyűjtemény:

Anno pécés, amigás ismerősnél irigykedtem a Desert Strike-ra c64 tulajként, később megadrive verziókat megvettem, játszottam (végigvinni nem tudom egyiket se...), imádom őket... a ps1 címek rémlettek anno pécéről (hogy borzalmasak voltak), de ha másért nem, a komplett kollekcióért "mindent" ! :D

Nos, első pár pálya alapján.... ezek SZINTE játszhatatlanok! :D (nuclear és soviet is!)

Szaggatnak, rondák, az irányítás borzalom, teljesen elveszett a korábbi trilógia bája... ezekszerint nem volt lázálom a pécés emlék (amiket anno valszeg csak kipróbáltam és töröltem is, mert tényleg semmi emlékem nem maradt róluk), de a mostani talán még az akkori benyomásaim is alulmúlta... amibe kapaszkodok, hogy hátha csak az elődök irányításához ragaszkodok és ha megszokom (a teljes csomagot :D ), hátha megtalálom bennük az "élményt"...

Nyilván aki eleve nem bírja mamár a ps1 grafikát az nem is jár ide, de tök érdekelne, hogy grafon túl ki hogyan éli meg ezt a két Strike játékot... csak az első benyomásaim ennyire lehúzók vagy ezek TÉNYLEG nem jó játékok ps1-en ? :D (ha valakinek van N64 tapasztalata velük, az is érdekel, bár arra a gépre birtoklok egy SOKKAL jobb "klónt": [link] )

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák