-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, találok-e olyan türelmes és önfeláldozó embert, aki erre hajlandó, de megpróbálom:
Melóhelyen 2-5 megás wi-free jelet fogok de nem stabil. Olvastam, volt róla szó itt is meg máshol is, hogy fel lehet erősíteni a jelet, de az eddigi infókból én csak a kötőszavakat meg az írásjeleket értem. Annyi van meg az egészből, hogy nem úgy működik, hogy veszek egy jelerősítőt, bedugom, két klikk oszt csókolom.
Ha valaki leírná a nulláról, hogy mit kell csinálni pontosan, egyáltalán onnan,hogy milyen eszközt (routert?) kell vennem, szerintem nem csak nekem lenne nagy segítség.Előre is köszi, ha valaki végre nekünk, informatikai análfabékáknak is összefoglalja faék egyszerűen, hogy megértsük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Riasztó topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Előbb érkezhet a Pixel 10 a vártnál
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Garmin topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest