Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuximaxi
senior tag
-
fuximaxi
senior tag
válasz
vargalex #20547 üzenetére
Persze ezt értem, de ő kinyitja a tűzfalat mondjuk 30 secre. Aztán amikor egy új jelszó kell neki akkor megint ki kell nyitni. Szerintem ez elég kényelmetlen tud lenni, bár ez csak az én meglátásom. Amúgy persze, tök jó dolog, ha mondjuk plusz egy faktort szeretnél bevezetni az ssh elé és nem akarod folyamatosan nyitva tartani, de arra amire neki kell szerintem nem a legjobb megoldás. Persze ez az én szubjektív véleményem
-
fuximaxi
senior tag
-
fuximaxi
senior tag
válasz
attila.86 #20531 üzenetére
De arra ráveheti, hogy csak a megfelelő eszközről érkező kapcsolatokat engedje tovább a nas felé, nem is kell azt tudnia a routernek, hogy melyik sikeres vagy sem, csak azt, hogy tovább engedheti vagy sem.
@csabi10: Az ip tartományt is tudod szűrni, ha pl jellemzően nem használjátok ázsiából akkor nyilván az ki lehet szűrni. -
fuximaxi
senior tag
válasz
csabi10 #20520 üzenetére
Fail2Ban-nak olvass utána, de leginkább ne nyisd ki a portot ha nem muszáj. Ha valamiért mégis akkor a legjobb, ha csak dedikált ip-nek nyitod ki. Ha te akarsz távolról bejutni, akkor használj vpn-t, a hálózatra kapcsolódáshoz.
Hostolt szervert használok melóban amire csak ssh tunnelen keresztül lehet bejelentkezni tanusítvánnyal, de ugye egy port nyitva van. Ezen a porton jellemzően percenként legalább 10-15 próbálkozás van általában orosz illetve kínai ip címekről de van olyan is, hogy másodpercenként ~10. -
fuximaxi
senior tag
Köszi, ezen az irányon gondolkoztam már, de egyelőre nem akartam meglépni. Ha jól látom, akkor nálad a router csak egy köztes réteg, de a pppoe kapcsolatot a HWG kezeli.
Én szeretném kiiktatni a képletből a HWG-t és bridge módban használni, úgy viszont még nem sikerült élet lehelnem bele. Még próbálkozom. -
fuximaxi
senior tag
Sziasztok!
Olvastam a topicot, az összes leírást is, de valahogy mégsem sikerült belőnöm a multicastot normáisan. Szóval van az alábbi eszközöm:
Model: Zyxel NBG7815
Architecture: ARMv8 Processor rev 4
Target Platform: ipq807x/generic
Firmware Version: OpenWrt 23.05.5 r24106-10cc5fcd00 / LuCI openwrt-23.05 branch git-24.321.37380-2756dc1
Kernel Version: 5.15.167
A Telekomos Androidos IPTV-s szörnyűséget nem sikerült éltre lehelnem.
TCP Dump alapján is azt látom, hogy megyem az IGMP forgalom, de a stream valahogy nem akar elindulni. A router csatlakozik PPPoE-vel a netre. HWG oldal jól van beállítva, mert ha visszateszem az Asus RT-AX92U-t akkor simán működik a dolog. Van valakinek ötlete, hogy merre induljak el. Jelen állapotban már lehet, hogy okkal nem működik, mert már mindent megpróbáltam.
Van valaki akinek esetleg sikerült már belőnie így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Brave
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Diablo 3 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest