- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #16283 üzenetére
Megtaláltam a hiba okát. Kernel szinten nem támogatott sajnos. Ubuntun gondolom menne.
This patch adds the support of NTB-32. The motivation behind this is that
some devices such as E5785 or E5885 from the current generation of Huawei
LTE routers do not support NTB-16. The previous generations of Huawei
devices are also use NTB-32 by default.Sajnos breed alól nem tudok jelenleg kipróbálni 19.07.2 r10947-65030d81f3 újabbat jelenleg.
kernel: 4.14.171
Illetve nem tudom hogy én magam készíthetek e fw-t valahogy? Ha jól tudom bootloader eltávolítás amit biztos el kell végezni.
Nem találok még fogást ezen a githubos többszáz megás fájlokon sem. Ebből hogy upgradelhetném a kernelt?Viszont azért találáni elvétve 1-2 példát arra hogy működésre tudták bírni az ilyen modemeket enélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest