Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
A fagyas dolgot mindenkeppen szervizelni kene, ez nem normalis, es nem hiszem hogy software-es... Baaar igy jobban belegondolva, engem ova intettek a jaguarra telepitestol, meghozza rendszer instabilitas miatt. Ugyhogy lehet meg kene probalni egy szuz panther installt: a programok mukodni fognak, es lehet a fagyas is elmulik... (vagy ha masik vinyon meg el a jaguar, akkor a programokat kene a panterhez ujrarakni...)
Nu commandert probaltad mint TC alternativa? (nekem baromira nem hianyzik a TC, de a Nu hasonlonak tunik)
Az alma+tab miert gyenge??? sztem poen hogy a valtason kivul ki is tudsz lepni...
Az alma+space viszont engem is zavar, es az hogy nem lehet kiloni megjobban.
En otthonra vettem Mac-et, viszont dolgozom is rajta rendesen. A munkahelyi PC utan feludules azon melozni. Mondjuk otthon azert jobb melokat is csinalok mint a munkahelyemen. (na nem a gep miatt... az csak kellemesebbe teszi (nekem))
A forumbejegyzes szetesese meg nekem azert furcsa, mert meg sehol mashol nem tapasztaltam ilyet... Kivancsi lennek mi a kulombseg ami ezt okozza. Meg mar a kedves illtekeseknek is irtam 1-2 levelet, de jo nagy ivben... meg valaszra sem meltattak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ASrock B450M-HDV + Ryzen 5 3400g
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Update 01.29. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TigerCat