-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Hogyan tudom rávenni a Firefox-ot, hogy azokat a fontokat használja, amit az oldal beállít neki? Mert jelenleg a Logout címoldala a fórummal kézenfogva szanaszéjjel van csúszva.
-
burgatshow
veterán
Jelentem, van működő XP-m és Kubuntu-m!
Egyébként igazad van, valamennyire az én hibám is volt, de a tököm gondolta volna, hogy hibás az iso file. Biztos, hogy az iso volt az, mert 0 kilométeres volt a DVD.
Na mindegy, a probléma megoldva, azért köszönöm a hozzászólásokat!
Kubuntu rulez!
-
burgatshow
veterán
Hello!
Már nagyon mérges vagyok, mert nem tudom megoldani az alábbi, eléggé komoly problémát. (Még szerencse, hogy van másik gép.)
Szóval:
Épp elkezdtem feltolni a kubuntu-t, amikor is elszáltt a rendszer (corrupt kernel...). Mondom király.A helyzet a következő:
van egy félig feltolt, döglött kubuntu-m, egy teljesen jó windows xp az elsődleges partíción, viszont semmilyen bootloaderem nincs, tehát semmit sem tudok kezdeni a winfossal. Még winfos lemezem sincs, mert OEM a cucc, ráadásul nem vagyok otthon.Van még egy fedora rescue cd-m és ennyi.
Kérdés, hogy az istenbe állítsam helyre a winfos bootloader-ét, vagy valami olyan megoldás kéne, amivel helyre tudom hozni a problémát.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen alaplapot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest