- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
[Erre] valaki?
-
psg5
veterán
Crunchbang nagyon tetszik, sikerült docky-t előhozni. Elméletileg a szoftverközpont is valahol fent van (telepítettem terminálból), abban kérnék segítséget, hogy hogyan tudok a docky-ra felrakni plussz ikonokat pl ezt a szoftverközpontot hogyan tudom feltenni rá, hogy ikonként megjelenjen?
-
psg5
veterán
Cruncbang- ben hogyan tudom a tálcát elővarázsolni?
-
psg5
veterán
Erre a régi laptopra is vígan lehetett volna ezt az elementary-t feltenni? Erre csa a debiant mertem.
-
psg5
veterán
válasz
spammer #18119 üzenetére
Köszi!
Kipróbálom a wifi drivert így.(már az első sornál is azt írja, hogy ilyen parancs nincs...)
Az a lényeg, hogy plazma megjelnítőre dobom ki és minnél kevesebb statikus,fix képtartalomnak szabad maradnia használat közben, ezért kellenének az elrejtések és a folyamatos képi váltakozások.
-
psg5
veterán
asztali háttérkép automatikus váltása 30 mp-1 p
tálca automatikus elrejtése
asztali ikonok elrejtése
böngésző teljes képernyős módban használva
képernyővédő rövid idő utáni bekapcsolásaA fentieket szeretném elérni elementary os-alól. Lehetséges?
-
psg5
veterán
Találtam egy ilyent, de ez picit magas még, mit kellene tennem pontosan?
-
psg5
veterán
Nagyon tetszik ez az elementary! Köszönöm.
Képernyőkímélőt elérhetek, ami képeket váltogat, linux alatt? (még mindig kezdő vagyok e téren, ezért a láma kérdések)Valamint van egy tl-wn722nc wifi adapterem, de nem találok hozzá linux-os drivert, tudtok rá valami megoldást?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Az alábbi gépre, melyik linux disztribúciót javasoljátok, mely kinézete modern, "vagány" ,de vígan elmegy rajta?
Chaintech 7NJS Ultra Zenith
AMD Athlon XP, 2200Mhz (11x200) 3200+
Sapphire ATI RADEON 9600XT
Chieftec GPS-350EB-101A
2db Corsair Value Select VS256MB400 , 1db 512MB SuperTalent SUPERT
Hitachi HDS722516VLAT80
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest