- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- iPad topik
- Apple MacBook
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guppi2
tag
Windows xp mellé felraktam a Lubuntut. Minden rendben vele, csak a felbontást nem tudom változtatni . Most alapból 640*480 és nem is ad ki több lehetőséget. Mit kell letölteni vagy beállítani hozzá , hogy 1800*800 legyen a felbontása?
-
guppi2
tag
Sziasztok . Feltelepítettem az új ubuntut a régi xp mellé , és az a gondom hogy a felbontást nem tudom meg változtatni mert nem látom az oldalak alját és az ikonok meg basz*tt nagyok!
Mit tudok csnálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Temu
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest