Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Projektor topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Üdv.
G3-as 64 Mb rammal rendelkező macekre lehet linuxot és arra oo -t rakni? -
rdi
veterán
Üdv,
az a kérdésem, hogy hogyan tudnám a webcamomat beizzítani úgy a html oldalamon, hogy linux alatt is látható legyen a kamera képe? -
rdi
veterán
Üdv,
van egy pendriveról futó live linuxom , az UHU és bármit teszek nem tudom csak rootként elérni a bemountolt külső meghajtók és a másik pendrive könyvtárait.
Pedig már beállítottam a chmodokat , sőt a usert és a másik felhasználót elhelyeztem a root csoportba is.És kilépéskor nem felejtettem el menteni a beállításokat.
Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest