Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
Üdv! Frissen telepített lubuntu-t lefrissítettem, illetve a magyar nyelvi csomagokat letöltöttem, és reboot után csak egy fekete képernyő fogad, se kurzor, se semmi, nem reagál, csak resettel lehet újraindítani.
Előzőleg egy Linux Mint produkált érdekes dolgokat, rezgett az egyik panel, eltűnt róla fokozatosan minden, stb.
Kétmagos MSi HDR3870X2 VGA futkorászik a gépben, lehet hogy ezzel van baja?
Előre is köszi a választ! -
Vanir
veterán
Üdv!
Linux Slax-ra szeretnék netet varázsolni, de nem nagyon jön össze.
Ezzel próbáltam, sikerült is, de reboot után újfent nincs internet (pontosabban böngészni nem lehet).
Megpróbáltam megint bekonfigolni ugyanazzal a scripttel, de megakad a pingelés teszt előtt.
Van valami tartós megoldás rá?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest