- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
No viszont van nálam egy ECS Green 732-es laptop 1.7 GHz és 512 MB RAM.
De nem értem a dolgok rendjét USBről való Bootoláskor ezt kapom az arcomba és ennyi lefagy nem megy tovább a live cd.
SYSLINUX 4.02 debia-20101016 EDD Copyright (C) 1994-2010 H. Peter Anvin et al
Próbáltam DSL,Ubuntu,Xubuntu,Puppylinux és mindegyikkel ezt csinálja ez miért történhet?
Megnéztem a PC-n és ott bebbotol mindegyik USbről
-
Greenebola
senior tag
Üdv Köszönöm a válaszokat.
Dúrva egy laposCompaq Presairo 1685
AMD-K6 ------- 381 MHz , 64MB RAMFelraktam az XP-t elsőnek aztán a DSL-t így minden jó már mint a rendszer választóval kapcsolatba.
A DSL ezen a laptopon rendes gyorsNetezésre lenne használva csak nincs benne háló kártya
-
Greenebola
senior tag
Üdv
van egy régi laptop nálam a következő lenne, szeretnék rá rakni Damn Small Linuxot és egy XP-t.
Egy 40GB-os vinyó van benne azt ketté particiónáltam ,ext3 a DSL-nek és ntfs az Xp-nek.Idáig jutottam sajna megyek melózni majd reggel telepítenék.
No a kérdésem az lenne melyiket rakjam fel elsőnek illetve ha felraktam mind kettő rendszert akkor bootoláskor minden lezajlik jól beadja ,hogy melyik Os-t indítsam vagy Grubot állítani kéne-e? (ehez nem értek)
Ha kell hogyan kellene beállítani?Válaszokat előre is köszönöm.
Sajna csak reggel tudok majd válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Bittorrent topik
- Real időjárásjelentés
- Hobby elektronika
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest