- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Greenebola #12880 üzenetére
Meg mindenféle alapon. Nekem van egy SMC, meg egy valami annyira noname, hogy azt se tudom, milyen chipes.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Greenebola #12877 üzenetére
Árulnak usb-s lan cuccot, realtek alapon. Olyat szerezz be.
-
válasz
Greenebola #12872 üzenetére
64Mb-ra XP-t?
Netezésre nem lesz jó. Egy 256Mb-os gépen TinyCore-al, olyan bűn lassú a Chrome, mint állat.
Esetleg még az xxxtab, vagy mi a neve, annak a böngészőnek, ami nagyon kicsi, de még az sem ajánlott...Én a szintén K6 alapú 64Mb-os gépemre csak azért akarok tenni Linuxot, hogy menjen rajta valami chatkliens.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Greenebola #12863 üzenetére
A DSL nem hallt meg 2008-ban?
Amúgy általánosságban ha először a Windowst rakod, aztán a Linuxot, akkor rendben lesz a boot menü, mert a Linux tudja kezelni a Windowsos dolgokat, de fordítva nem megy a dolog.
Gyorsaság miatt EXT2-t szokták javasolni ha jól tudom, mert az nem naplóz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged