- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszayanou
aktív tag
válasz
szaszayanou #16607 üzenetére
Már tárgytalan. Csak újra kellett indítani ahhoz, hogy újraindexelje a programokat.
-
szaszayanou
aktív tag
Sziasztok!
Gnome-do nevű programot használom programok elindítására. Tudja valaki, hogy honnan szedi az ikonok képét? Előbb telepítettem manjaro-t xfce felülettel, és nem minden programnak talál rendes ikont. Gondolom azért, mert nem gnome-t használok.
-
szaszayanou
aktív tag
válasz
Psychonaut #7819 üzenetére
Én január óta használok ubuntu 8.10-et, és teljesen kezdőként sem szembesültem olyasmivel amit ne tudtam volna megoldani, ha meg gond lenne, akkor elég sokan vagyunk itt a prohardveren is ahhoz, hogy valaki tudja a megoldást. Szóval egy újoncnak jó az ubuntu, bár nincs viszonyítási alapom más disztro-val. Majd ha végre ráérek, akkor frissítek 9.04-re, esetleg később kubuntu vagy mandriva.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest