- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
a gParted-nek a lapjáról le lehet szedni egy live cd image-ét, azt kiírod, bebootolod, és a gparted megcsinálja, amit kell, csak az elején légy türelmes, mert nekem kb öt percig pöcsölt, mire látta a vinyókat
egyébként a gparted isten, ezt mind tudja ingyér
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Orc
senior tag
Most már csak annyit kéne csinalni, hogy a /dev/sda7-et a mögötte lévő 2Gbyte-nyi üres helyel meg kéne toldani. A resize2fs nem akarja megcsinálni mert mountolva van a partició /-ként és nemtudom umountolni. A parted meg nem hajlandó riesenfs-el foglalkozni(hiába van libriesen).
-
Orc
senior tag
Ezt a Yast2 használatával kiküszöböltem, viszont a driver installálása után (depmod -a,modprobe ndiswrapper) a következő szöveg kerül a system logba:
ndiswrapper: module not supported by Novell, setting U taint flag.
ndiswrapper version 1.10 loaded (preempt=no,smp=yes)
ndiswrapper (import:241): unknown symbol: ntoskrnl.exe:'ZwEnumerateKey'
ndiswrapper (import:241): unknown symbol: NDIS.SYS:'NdisCloseAdapter'
ndiswrapper (import:241): unknown symbol: NDIS.SYS:'NdisRequest'
ndiswrapper (import:241): unknown symbol: NDIS.SYS:'NdisOpenAdapter'
ndiswrapper (import:241): unknown symbol: NDIS.SYS:'NdisDeregisterProtocol'
ndiswrapper (import:241): unknown symbol: NDIS.SYS:'NdisRegisterProtocol'
ndiswrapper (load_sys_files:213): couldn't prepare driver 'netcbg54'
ndiswrapper (load_wrap_driver:111): loadndiswrapper failed (65280); check system log for messages fro m 'loadndisdriver'
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest