Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
igen, apache2-ssl-certificate , ezt a parancsot kivették, olvastam pár fórumon hogy a userek kérnék a tisztelt fejlesztőket rakják vissza..
közben én is ügyeskedtem, rátaláltam egyféle megoldásra, lehet workaround de működik..
azt lenne még jó tudni, hogy ha elírom és védett oldalra véletlen http-vel mennék saját magam, akkor mint pl a weben az otp csinálja, átdob https-re automatikusan.. -
-
ngabor2
nagyúr
ezzel kezdtem. a google nekem is barátom

de miután egy modul miatt az egész modul-kt-t újra kellett fordítani (cirka 2 óra egy epián... más gépre nem volt hangulatom átvinni...), elegem lett belőle. ugyanis csak forrásban van meg a modul... a linkelt címen pedig nincs megfelelő modul nekem, csak régiek.
a ralink-modul fordítással-belövéssel-beállítással együtt kb. 5 perc volt ugyan azon a gépen. úgyhogy a d-linket már el is adtam
köszi azért a linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

köszi azért a linket.