-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
válasz
involver #24238 üzenetére
Én már többször telepítettem Ubuntu 16.04-et pendrive-ról és most a Kali Linux legújabb 64 bites verzióját is kipróbáltam (torrent). Direkt Windows alól írtam ki a Rufus-szal és semmi gond nem volt. Telepítés előtt ugyan jelezte, hogy hiányzik a legújabb "Syslinux 6.03/20151118" és a program csak a régebbit tartalmazza, de az olyan szintű szoftver, ami még ezt is megoldja.
Letöltötte automatikusan és utána ok volt. Kezdés előtt Linuxoknál rákérdez az írási módra, de az Ubuntu és Kali esetén is elég a normál "ISO képfájl mód". A DD mód Chakra, Antergos, Manjaro és társainál szükséges.
Szóval az Ubuntu és a Kali is simán bebootolt és a telepítés közben sem volt semmi probléma. Ha nálad ennyire nem megy, akkor az lehet pl. a pendrive, ISO hibája miatt is. De mondjuk utóbbinál nehezebb elképzelni, hogy a hivatalos oldalon lévő telepítők ilyen bugosak lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest