- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
válasz
involver #24238 üzenetére
Én már többször telepítettem Ubuntu 16.04-et pendrive-ról és most a Kali Linux legújabb 64 bites verzióját is kipróbáltam (torrent). Direkt Windows alól írtam ki a Rufus-szal és semmi gond nem volt. Telepítés előtt ugyan jelezte, hogy hiányzik a legújabb "Syslinux 6.03/20151118" és a program csak a régebbit tartalmazza, de az olyan szintű szoftver, ami még ezt is megoldja.
Letöltötte automatikusan és utána ok volt. Kezdés előtt Linuxoknál rákérdez az írási módra, de az Ubuntu és Kali esetén is elég a normál "ISO képfájl mód". A DD mód Chakra, Antergos, Manjaro és társainál szükséges.
Szóval az Ubuntu és a Kali is simán bebootolt és a telepítés közben sem volt semmi probléma. Ha nálad ennyire nem megy, akkor az lehet pl. a pendrive, ISO hibája miatt is. De mondjuk utóbbinál nehezebb elképzelni, hogy a hivatalos oldalon lévő telepítők ilyen bugosak lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nők, nőügyek (18+)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest