Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Na igen, már csak ez az egy leküzdendő feladat maradt. Ezen oldal magyarázata szerint készítettem el a tömböt: [link] Minden sikerült az első és második oldalról könnyedén, egészen a linkelt részig, amikor is a grub menu.lst-ben kellene kicsit matatni, majd a grub shelljében is beállítottam az előírtakat, aztán jött a reboot, de sajnos valami még mindig nem klappol, mert azt az üzenetet kapom, hogy a diszk nem található, miközben ez butaság, hisz ott van, működik. Minden megegyezik az oldalon linkeltekkel, többször is ellenőriztem, gondolom csak valamit elírhattam, esetleg félreértettem és az lehet a baj. A menu.lst is ugyanaz, mint ami ott szerepel, de nem mégsem akar bootolni az általam hozzáadott menüponttal. (Az eredeti menüpontokon keresztül bootol szépen és a raid is inicializálásra kerül.)
Ebben az egy dologban még segítséget kérek, aztán ígérem csendben maradok

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- További aktív témák...
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi