- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamepad
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
Jó reggelt!
továbbá valami 200 gombos távirányítód :-) mi ez a rengeteg kód?
Amit használok config fájlt, azt az internetről töltöttem le. Szerintem ez egy "univerzális" kód, amiben minden benne van.
A irányítómhoz (cx88 IR (Leadtek Winfast 2000XP") tartozó config fájl, ami a lirc oldaláról is letölthető, azzal nem tudtam működésre bírni.Első alkalommal tuner típusa alapján konfigoltam a lircet, de úgy nem ment, ezért használom a "Linux input layer (/dev/input/eventX)" megoldást. Ehhez tartozik a 200
gombos távirányító.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Suzuki topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest