Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Amazon Kindle
- TCL LCD és LED TV-k
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Én egyet értek veled, nekem kb. eddig 2 probléma mentes telepítésem volt, összesen kb. 4 v. 5 féle linuxon.
Ettől függetlenül használi fogom, meg meg is akarom tanulni
szóval nem adom fel.
Van már itt valaki aki Frugalware-es?
Azt hiszem feljebb Loveless írta, hogy a linux egy összetarto közösség? Hát én nem azt hallottam, pl. a HUP:hu-ról. Ott vannak páran akik le szokták oltani a kérdezőt, hogy még ezt sem tudja stb. stb. Ezért is nem szeretek oda írni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ettől függetlenül használi fogom, meg meg is akarom tanulni