- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Objektívek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Én eddig mindig reiser-t használtam. És sokszor megfogadtam, hogy többé nem, aztán valahogy véletlenül mindig erre formáztam. Szerintem a 3.6-osnak messze nincs olyan teljesítménye, mint ahogy állítják, ráadásul piszkosul fragmentálódik, akkor pedig békasegge a gyorsasága.
xfs/jfs állítólag jó, de valami miatt mégsem ajánlja senki.Illetve ajánlani szokták, de nem nagyon használják.
Teljesítményben talán a 4-es reiser lehetne jó, de még ''nem kiforrott''. Ennyi erővel pedig az ext4-re is várhatsz, pl. egy ext2/3 társaságában.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- YouTube
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest