Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionhearted
üzenetére
Sajnos hiaba akar alkalmazkodni hozza az ember, ha maga a systemd nem akarja. Nagy igeret a systemd-tol, hogy barmit lehet futtatni service-kent - nalam eddig 3-bol 2x nem mukodott, szoval mar nem is probalkozom ilyennel.
-
válasz
lionhearted
üzenetére
Az általam üzemeltetett összes debianon megdöglik a drbd, ha az interfészen dhcp kliens van, mert mikor a drbd elindul, még nincs ip cím.
Tehát amit én láttam, az de, feltétlenül. -
Rhino666
addikt
válasz
lionhearted
üzenetére
Nevezheted "működő" "megoldásnak" azt ami a saját tapasztalataim által alátámasztva a gyakorlatban nem működik, én inkább maradok a "szükségtelen taknyolás" jelzőnél. Ha szerinted az rendben van, hogy a nagy büdös semmiért (attól függetlenül, hogy működnek-e vagy sem) kell mindenféle konvolvált leírót gyártani csak hogy alapvető dolgok működjenek, mikor a sysvinit-nek már 20 éve is volt annyi esze, hogy az egymásra nyilvánvalóan alapozó szolgáltatásokat a megfelelő sorrendben indítsa el, akkor nem tudunk érdemben vitázni. Miért én találjam ki az init sorrendjét mikor erre volna való az init script? Ez a systemd egy túlokoskodott fertő, semmi haszna, csak arra jó hogy az ember útjába álljon. Nem akarom én utálni, de sajnos útba esik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest