- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vasti74 #34635 üzenetére
Ha naprakész distrot akarsz, akkor nem értem miért vagy megravadva a Debiannál, az a szöges ellentéte a naprakészségnek. Az Arch naprakész, de bleeding edge, ráadásul systemd-s. Már egyszer javasoltam fentebb, a naprakészség és stabilitás tökéletes egyensúlyában a Void Linux-ot találtam (bónusz, hogy nincs systemd), egy év distrohopping után végre le tudtam vele telepedni. Egy próbát megét, ha túl tudsz lendülni a kézi telepítésen, akkor meghálálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest