-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Egen. Amikor laptotyot vettem, én is Fedorát raktam rá először, hogy minden működik-e. Aztán jött a Debian freeze, és lecsekkoltam a verziókat (kernel, driverek, wayland, fityfene), nagyjából stimmelt, úgyhogy felraktam az RC-t, és az is jó volt, úgyhogy ment rá az, aztán hogy stabil lett, azóta stabil Debian van azon (ezen) is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Óvodások homokozója
- Apple asztali gépek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest