-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Vilmoskorte #3333 üzenetére
Szerintem amikor el akarja küldeni a levelet, akkor konnektál a linux.hu smtp szerverére, az az ip cím alapján csinál egy reverse dns kérést. A korábbi postodban leírt ip címnek van reverseje egy román domainből. Utána a feladó ellenőrzésekor nézi meg, hogy az akarmi@valahol.hu-ból a valahol.hu létező cím-e, de erre sender domain not exists hibaüzenetet szokott nekem adni, ha nincs.
Nem látom, mitől nem jó neked...
De lehet, egyszerűbb lenne a szolgáltató smtp szerverét használni. Csak ott meg találkoztam olyannal, hogy a relay-t nem engedélyezték (tvnetwork nevű bagázs).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- CNC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged