- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
YouCanCANON #3298 üzenetére
Szia!
Mi a pontos hibaüzenet? Csekkold le a SCSI biosban alaposan hogy minden jól van-e beállítva! Raid kártyán is be kell lőni jól a tömböt hogy az megegyezzen a telepítés feltételeivel. Személy szerint ilyet még nem csináltam de ez a megérzésem. Grafikus telepítőt használsz? Debiannál sokszor tapasztaltam azt hogy hibás a telepítő! Ha nem megy ezzel próbáld régebbivel vagy egy újjabb ( pl. weekly) verzióval. Volt egy olyan időszak amikor csak a 3 floppy image változattal tudtam feltenni rendszert. És még valami Linux Loader felejtős ha jól Debianék ejtették is. Nekem a Grub eddig mindig bejött. Apropó ennek mi a pontos hibaüzenete?
Üdv., Nagytalp. -
GD
őstag
válasz
YouCanCANON #3298 üzenetére
nem lehet a /boot raid5-ön, a lilo nem kezeli le meg az initrd..valami ilyesmit olvastam és magam is belefutottam a hibába.. a boot-ot át kell tenni raid1-re vagy valami más megoldást kell találnod
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Próba
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged