- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
f_sanyee #32862 üzenetére
Bejön az Eula,, azt végig görgeted és a végén lenne egy sor, hogy elfogadja? Ott y/n.
De ez nem jön be. Csak végig megyek a 10 ponton és kiírja hogy END.
Most egy Manjaro-t is felraktam egy pendrive-ra és ott próbálkoztam vele, de ott is ugyan úgy adja ki.#32863bambano: Próbáltam azzal is, meg chmod +x(gugli irta) és ott is ugyan az. Nem adja végig a telepítést. Jah manjaro alatt persze. Holnap ránézek reggel fedora alatt is. Remélem nem csak a live szívat.
Az END helyén kellene a kérdést feltennie, hogy elfogadom az EULA-t... De nem. Ez most fedora alatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Elektromos autók - motorok
- Robot fűnyírók
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Goddess of Victory:Nikke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- További aktív témák...
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest