- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-ZeRo
nagyúr
válasz
f_sanyee #32862 üzenetére
Bejön az Eula,, azt végig görgeted és a végén lenne egy sor, hogy elfogadja? Ott y/n.
De ez nem jön be. Csak végig megyek a 10 ponton és kiírja hogy END.
Most egy Manjaro-t is felraktam egy pendrive-ra és ott próbálkoztam vele, de ott is ugyan úgy adja ki.#32863bambano: Próbáltam azzal is, meg chmod +x(gugli irta) és ott is ugyan az. Nem adja végig a telepítést. Jah manjaro alatt persze. Holnap ránézek reggel fedora alatt is. Remélem nem csak a live szívat.
Az END helyén kellene a kérdést feltennie, hogy elfogadom az EULA-t... De nem. Ez most fedora alatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest