- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
sh4d0w #32434 üzenetére
"én gépemnek" számít-e egy tails-es, TORon keresztül kommunikáló tesztkörnyezet, amin nincs háttértár?
Nem tudom, hogy milyen 20%-ot említesz...& #32436 inf3rno Azért a "nincs szükségem eszközre" és a "majd visszahívom miután csekkoltam a dolog hitelességét" az feltételezné, hogy lehet, hogy valós dolog miközben tudom hogy egyértelműen nem az. Emiatt jöttem ide, hogy megtudjam melyik OS szintű váltás a legbiztosabb (gondolnám, hogy nem alaplap, CPU, viedeókari meta-azonosítók alapján fognak levadászni, IP-t meg addig a pár napig, míg nem kapok újat a szolgáltatótóla beépített toron-átvezetés is megoldja így egy OS csere az elégséges, csak hogy mivel ehhez már kell a linux féle rugalmasság és áttekinthetőség kell), és vannak szaki disztrók, jöttem kérdezni a legajánlottabbakról.
De akkor marad a tails, és holnap lefutom körömet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple Watch
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest