Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Monitorkalibráló eszközök
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
"én gépemnek" számít-e egy tails-es, TORon keresztül kommunikáló tesztkörnyezet, amin nincs háttértár?
Nem tudom, hogy milyen 20%-ot említesz...& #32436 inf3rno Azért a "nincs szükségem eszközre" és a "majd visszahívom miután csekkoltam a dolog hitelességét" az feltételezné, hogy lehet, hogy valós dolog miközben tudom hogy egyértelműen nem az. Emiatt jöttem ide, hogy megtudjam melyik OS szintű váltás a legbiztosabb (gondolnám, hogy nem alaplap, CPU, viedeókari meta-azonosítók alapján fognak levadászni, IP-t meg addig a pár napig, míg nem kapok újat a szolgáltatótóla beépített toron-átvezetés is megoldja így egy OS csere az elégséges, csak hogy mivel ehhez már kell a linux féle rugalmasság és áttekinthetőség kell), és vannak szaki disztrók, jöttem kérdezni a legajánlottabbakról.
De akkor marad a tails, és holnap lefutom körömet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Bestbuy játékok
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi