- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
bambano #30595 üzenetére
Igen, nem lehetetlen, hogy én értek félre valamit, azért nem értem.
Amit ti írtok, az a megoldás azt csinálja, hogy bekéri az előre rögzített fájlinput mellé az én felhasználói billentyűzetinputomat, de mikor azzal végeztem, csak UTÁNA indítja a programot, és mikor már a progi fut, akkor én már NEM tudok utólag beleszólni, más parancsot is bevinni.
Ami nekem kell megoldás, ott a dolgok SORRENDJE teljesen más. Először indul a progi, aztán hajtja végre automatikusan a fájlinputot, amibe az előre beszögelt utasítások vannak (amolyan autorun jelleggel), majd átadja NEKEM az irányítást, mert előre én sem tudom, hogy mit fogok majd bevinni a billentyűzetről, az annak lesz a függvénye, hogy az előre berögzített input alapján mit ír ki a progi.
Abban valószínű igazad van, hogy át kéne írnom a kpcli-t, hiszen csak valóban csak egy Perl-script, és nekem nem is kéne nagy módosítás, csak annyi, hogy induláskor bevegyen több parancsot is, és azok végrehajtása után ne lépjen ki automatikusan. Magyarán nem sok változást kéne a kódban eszközölnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest