- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Apple MacBook
- 65 wattos Socket AM4 platformon alapuló, passzív PC az Arctic portfóliójából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- HiMedia lejátszók
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex #30490 üzenetére
Főleg arra, hogy a kernel általában szénné van hackelve, hogy gyorsabb legyen a routing.
(#30492) vargalex Általában az alapprogramoknak kb. 4-5 féle forkja létezik, szóval nincs olyan, hogy teljes verzió
A netcat a legviccesebb, mert annak meg különböző implementációi léteznek különböző flagekkel.
Bevallom én az openwrt webui-n be szoktam lőni aztán kész. Szerintem kb. soha nem ssh-ztam be rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Garmin topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- PlayStation 5
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Assetto Corsa EVO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest