-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Dißnäëß #30106 üzenetére
Én úgy tudom, hogy dedup-hoz kell csak sok memória hozzá, ha azt kikapcsolod, akkor egész szolidan eszik. De még csak tanulom ezeket a fájlrendszereket. Esetleg tudnál írni valamit a tényleges memória használatáról a zfs-nek, btrfs-nek, ilyesmiknek pl ext4-hez képest?
-
kraftxld
félisten
válasz
Dißnäëß #30106 üzenetére
Ha ilyeneket tesztelsz akkor én ebben a sorrendben próbálnám a virtualizációs cuccokat:
1, ESXi
2, VMware workstation Linux alatt
3, Hyper-V (tudom eretnekség ebben a topicban, de erre a tesztelésre teljesen jó és elég kicsi az overhead-je)Nekem egy ezer éves Lenovo T430s-em van és 2-3 VM simán elmegy VMware workstation-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest