- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Dißnäëß #30106 üzenetére
Én úgy tudom, hogy dedup-hoz kell csak sok memória hozzá, ha azt kikapcsolod, akkor egész szolidan eszik. De még csak tanulom ezeket a fájlrendszereket. Esetleg tudnál írni valamit a tényleges memória használatáról a zfs-nek, btrfs-nek, ilyesmiknek pl ext4-hez képest?
-
kraftxld
félisten
válasz
Dißnäëß #30106 üzenetére
Ha ilyeneket tesztelsz akkor én ebben a sorrendben próbálnám a virtualizációs cuccokat:
1, ESXi
2, VMware workstation Linux alatt
3, Hyper-V (tudom eretnekség ebben a topicban, de erre a tesztelésre teljesen jó és elég kicsi az overhead-je)Nekem egy ezer éves Lenovo T430s-em van és 2-3 VM simán elmegy VMware workstation-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest