Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Nem ez volt a kérdés. Húsz+ év linux használat alatt egyszer volt külön /home, /var, /usr, ahogy a telepítő javasolta. Aztán megtelt valamelyik és nem tudtam bővíteni (ext2 korában, lvm nélkül nem lett volna veszélytelen). Se előtte, se azóta nem voltam/vagyok hajlandó szétdobálni a könyvtárakat.
Ha hozzá kell nyúlni a rendszerhez, az első, hogy friss backup.
A magam részéről nem látok rá okot, hogy feldaraboljam a / alatti területeket, viszont sokszor látom, hogy ezt javasolják. Csak az indokot nem, ami miatt esetleg megéri kockáztatni, hogy ha elfogyott a hely az egyiken, akkor valahogy bővíteni kell, de azzal vannak komoly hibalehetőségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest